G-P98TJ0ZCT7

Vi gör varumärken
till upplevelser

Vi skapar innehåll och upplevelser som engagerar

NPG är en internationell aktör i event- og mässbranschen med över 60 anställda fördelat på kontor i Oslo, Stockholm och Budapest. I över 30 år har vi positionerat och byggt varumärken för ett brett spektrum av kunder med projekt i olika marknader, branscher och storlekar.

Vi tror på värdet av bra möten. Möten mellan
människor, idéer och varumärken. Oavsett om det är fysiskt eller digitalt, vårt jobb är att utveckla upplevelser och innehåll som ger värde. Låt oss tillsammans definiera hur ditt varumärke ska upplevas.

Vårt mål är att sätta en tydlig position på ert varumärke knutet till människors upplevelser av det.

Vi ska genom kompetens och teknologi vara en byrå som levererar hög synlighet, god kommunikation och lönsamhet. Vi jobbar kontinuerligt för utvecklingen av live-medier såsom mässor, konferenser och event.

NPG Gruppen

NPG har seden etableringen 1991 haft ett starkt engagemang för att utveckla lönsamma mötesplatser och är en erfaren partner för varumärken, bolag och organisationer internationellt. Med lång erfarenhet från den internationella event- och mässmarknaden, har vi tillsammans med våra internationell kontor i Oslo och Budapest, tillgång till ett världsomspännande kontaktnät av leverantörer och samarbetspartners.

Vi har omfattende kompetens och erfarenhet av utveckling, produktion och genomförande av projekt på internationella mässor och arenor. Vi levererar ett stort antal mässmontrar på mässor över hela världen för ledande svenska, och utländska, bolag och är en av Europas ledande aktörer inom design och leverans av monterlösningar. 

Vi har en spännande kundmix i olika av marknader och branscher inom B2B-marknaden och jobbar tätt med varumärken, bolag och organisationer. 

npg-shape-white-loop

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna använda våra tjänster och för analyser. På så sätt kan vi skapa en bättre service för dig. Vi är skyldiga att informera dig om detta, och om detta är okej kan du fortsätta använda webbplatsen som vanligt. Läs mer