G-P98TJ0ZCT7

Event

Vi skapar lönsamma mötesplatser

NPG utvecklar värdeskapande och innovativa evenemang och upplevelser som kopplar samman människor, idéer och varumärken – både fysiskt och digitalt.

Vi skapar resultat genom strategisk användning av event som tydliggör ditt budskap, synliggör värderingar och bygger relationer. Det är vad vi kallar värdeskapande upplevelser. Med över 30 års erfarenhet av att organisera och genomföra alla typer av evenemang vet vi vad som krävs för att skapa lönsamma och engagerande mötesplatser för dig och dina målgrupper.

Våra erfarna projektledare tar hand om alla praktiska detaljer och säkerställer ett sömlöst genomförande av allt från konferenser, kongresser, mässor och utställningar, produktlanseringar, kundaktiviteter, sociala event och kick-offs.

Projekt

Tjänster

Projektledning och rådgivning

Vi tar ansvar för hela processen från start till mål och upprättar detaljerade framstegsplaner, budgetar och följer upp dessa löpande. Vi har bra och väl fungerande system och rutiner för kommunikation och framsteg.

Arrangemangsproduktion

Vi tar hand om alla typer av event och vi vet vad som krävs för att skapa lönsamma och engagerande mötesplatser för dig och dina målgrupper.

Konceptutveckling

Ett tydligt budskap är mest effektivt när det är ett holistiskt och genomtänkt koncept inom allt från texter, designelement och marknadsföring. Vi hjälper till med konceptutveckling och profilering av ditt event.

Innehåll, program och aktiviteter

Vi gör ditt event till en upplevelse med engagerande innehåll och upplevelser. Vi skräddarsyr innehåll, program och aktiviteter.

Anmälnings- och deltagarhantering

Våra tjänster omfattar allt från setup och anpassning till drift av registreringslösning för deltagare, mobilapp, aktiviteter och hotellboende. Tjänsten är modulbaserad och prissatt efter användning och antal deltagare.

Arrangemangslokaler og hotellbokning

Att välja rätt plats för ditt event är a och o för ett lyckat event. Vi har lång erfarenhet av att hitta lämpliga lokaler för olika behov och budgetar. Vi tar hand om allt från bokningslistor till hotell, bokningar och samordning.

Tekniska lösningar

Vi har engagerade projektledare, expertis och inte minst tekniken som gör ditt event unikt – oavsett om du vill ha ett digitalt, hybrid eller fysiskt event.

Utställningar och sponsorhantering

Vi följer upp deltagare, utställare och sponsorer. Vi bistår i hela processen, från försäljning till planering, genomförande och utvärdering.

Design

Våra designtjänster omfattar allt från utställnings- och mässdesign, grafisk design, varumärkesdesign, skyltning och wayfinding, planritningar och hallkartor, inredning, 3D-animation, utställningsidentitet och varumärkesguider.

Digitalt och hybrid

NPG har lösningarna och verktygen för att skapa engagerande digitala och hybrida evenemang som väcker deltagarens intresse, genom ett väl utvecklat regikoncept, teknisk produktion och en interaktiv och mycket användarvänlig evenemangsplattform online. Allt anpassat efter din profil och innehåll.

Kommunikation

För att skapa medvetenhet, förstärka budskap och utöka kommunikationsfönstret hjälper vi dig att synas i de kanaler där du möter målgruppen. Vi bistår med kommunikation, innehållsproduktion och dokumentation före, under och efter ditt event.

Redo för ett samarbete?

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna använda våra tjänster och för analyser. På så sätt kan vi skapa en bättre service för dig. Vi är skyldiga att informera dig om detta, och om detta är okej kan du fortsätta använda webbplatsen som vanligt. Läs mer