G-P98TJ0ZCT7

Exhibition

Vi designar varumärken
som engagerar

Vi utvecklar mässkoncept och event som engagerar.

Vår expertis är att skapa starka varumärkesupplevelser när människor möts. Målet är att skapa värde för dig och dina målgrupper.

På NPG möter du engagerade projektledare som spelar i lag med dig för att maximera effekten av mässdeltagandet. Vårt tillvägagångssätt är att leverera din monter inom budget och till en standard som överträffar dina förväntningar.

Låt inte mässmontern vara den enda mötesplatsen för dina målgrupper. Genom att utnyttja tiden före, under och efter mässan ökar du effekten och omfattningen av ditt deltagande.

Projekt

Tjänster

Konceptutveckling

Vi tillverkar din mässmonter i visuella koncept för att kvalitetssäkra processen från idé till färdig produkt. Vi sköter allt från idé, design och genomförande av monterprojektet. Vid design av monterkoncept spelar många faktorer in, bland annat funktionalitet, design, kreativitet, företagets profil, presentation av produkter och lösningar, aktiviteter och interaktiva lösningar i montern.

3D design och visualisering

I designprocessen kommer design, materialval och färger att väljas noggrant. Vi designar genomtänkta lösningar där form och funktion är i balans. En kreativ, öppen och inbjudande monter kommer att väcka uppmärksamhet och engagera. Montern ska vara funktionell, iögonfallande och ha en bra exponering av produkter och tjänster. Stativet ska ha en helhetssyn. Besökarna ska enkelt kunna uppfatta budskapet och vilka produkter/tjänster du valt att presentera på mässan.

Projektledning och strategisk rådgivning

Våra projektledare har väl inarbetade rutiner för att samordna utställare, leverantörer och andra aktörer. Det skapar öppenhet och förutsägbarhet i de projekt vi deltar i, och säkerställer att överenskomna milstolpar uppnås. Projektledaren kommer att följa projektet från början till slut, och se till att dina intressen tas tillvara under hela processen. Vi arbetar alltid med detaljerade framstegs- och genomförandeplaner i våra projekt.

Produktion, montering och demontering av mässmonter

Vi har lång erfarenhet relaterad till komplett leverans av montern inklusive produktion, uppsättning och nedriggning. En dedikerad projektledare kommer att finnas tillgänglig under monteringen och första öppningsdagen för att se till att allt går smidigt.

Upplevelser och mässaktiviteter

Skapa varumärkesupplevelser med engagerande mässaktiviteter. Aktiviteterna kan vara allt från popup-restauranger med en meny gjord av kockar, enklare servering av mat och dryck, tävlingar, gamification, give-aways till interaktiva lösningar som en fotobar eller VR-spel.

Innehållsproduktion

Vi har en egen mediaavdelning med tillhörande studio, produktionsmiljö och utrustning för produktion i fält och utför alla uppdrag inom foto, video, innehållsproduktion och animation för alla digitala ytor.

Redo för ett samarbete?

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna använda våra tjänster och för analyser. På så sätt kan vi skapa en bättre service för dig. Vi är skyldiga att informera dig om detta, och om detta är okej kan du fortsätta använda webbplatsen som vanligt. Läs mer