G-P98TJ0ZCT7

Media Production

Nå ut till dina målgrupper
med visuell kommunikation

Letar du efter ett team som kan leverera film, animationer och framtidsorienterade lösningar? Vi hjälper dig att träffa målet med innehåll så att du når ut till din målgrupp. Vårt mantra är att något händer när människor träffas. Digitala verktyg är en brobyggare för de goda mötesplatserna. Vi skapar innehåll som gör upplevelsen unik, engagerar, skapar intryck och bygger ditt varumärke.

Vårt medieteam har hög kompetens och erfarenhet från ett brett utbud av produkter och tjänster inom medieproduktion.

Projekt

Tjänster

Animation

En visuell upplevelse som stärker ditt budskap! Det handlar om att skapa innehåll som ger högt värde och skapar engagemang. Genom ett förstärkt och tydligt budskap kan animationer hjälpa till att göra ditt varumärke ännu starkare, precis i skärningspunkten där visuella effekter kombineras med det du har i tankarna. Animation är huvudsakligen uppdelad i 2D och 3D. Och buzzorden VR och AR finns också med här. Vi behärskar alla teknologier, tekniker och applikationer. På NPG har vi hög kompetens och lång erfarenhet av att skapa den perfekta animationen för dig.

Livesändningar

Sänds live på alla kanaler! Vi sänder direkt från vår studio i Bygdøy alla, eller var du än befinner dig hemma och utomlands. Vill du skicka direkt från ett tåg eller en bil i rörelse? Vi fixar det också. Vi skalar och skräddarsyr sändningen och antalet deltagare efter dina behov. Vi hjälper dig att utveckla och implementera koncept och innehåll så att du och dina tittare får en professionell sändning med optimala professionella fördelar i en underhållande förpackning.

Virtuell studio

Skapa en digital studio och innehåll som är unikt för dig. I vår virtuella studio i Bygdøy filmas alla deltagare framför en grön skärm. Med en knapptryckning byter vi ut den gröna bakgrunden mot digitala bilder, video och grafik i alla kombinationer. Vi kan producera visuella uttryck där bara fantasin sätter gränser. Oavsett om du vill ha en tv-studio eller en månlandning skapar vi det "universum" du föreställer dig. Möjligheterna är många och ger ditt varumärke unika presentationsmöjligheter.

Videoproduktion

Behöver du innehåll till sociala medier, kampanjer, kursfilmer eller annat som går att fånga med en kamera? Vi bistår med produktion av video för alla typer av digitala ytor och tar hand om hela produktionen, från idé till färdig produkt. Vårt kreativa team bistår med innehåll som berättar din historia – med engagemang och mätbara resultat. Vi hjälper till med att förbereda manus (storytelling) och textning på flera språk.

Medieträning

Lär dig hur du kommunicerar tydligt, målmedvetet och framstår som säker framför kameran. Vår mediautbildning ger dig den kompetens och professionella tyngd du behöver för att stå som professionell och bekväm framför kameran eller mikrofonen. Vår mediautbildning lämpar sig väl för ledningsgrupper, kommunikationsavdelningar och medarbetare som representerar företaget externt.

Techlösningar och interaktion

Skapa en "wow"-faktor med interaktivitet och medieinnehåll på nya ytor. Du kanske har upplevt något spektakulärt i form av en visuell upplevelse som fått dig att stanna upp. Där teknik, erfarenhet, delaktighet och digitalt innehåll smälter samman till en högre helhet? Något som blir en "prat"? "Tech solutions" är fysiska installationer som passar bra som blickfång på mässmontrar och event och får ditt varumärke att framstå med något unikt.

Podcast

1 Inspelning Podden kan spelas in i vår studio eller på lämplig plats. Vi har all nödvändig utrustning för att göra inspelningar var som helst. 2. Redigera Efter inspelningen redigerar vi podden redo för lyssning innan den släpps. Att hitta en lämplig musik/intro, klippa ut höjdpunkter och mixa ljudfilerna gör att slutresultatet höjs avsevärt. 3.Släpp Vi kan publicera podden på iTunes, Spotify, vår egen hemsida med mera.

Redo för samarbete?

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna använda våra tjänster och för analyser. På så sätt kan vi skapa en bättre service för dig. Vi är skyldiga att informera dig om detta, och om detta är okej kan du fortsätta använda webbplatsen som vanligt. Läs mer