G-P98TJ0ZCT7

Defa på Eliaden

Efter fyra år samlas äntligen utställare och besökare i NOVA Spektrum för att uppleva morgondagens leverantörer och lösningar inom energi, industri och elinstallation på Eliaden.

31 maj – 2 juni 2022 hölls Eliaden, en av Norges största mässor, att hållas på NOVA Spektrum. Eliaden är den viktigaste mötesplatsen och det mest centrala marknadsföringseventet inom el-, energi- och automationsbranschen.

NPG står bakom ett flertal projekt för årets mässa där vi tagit fram koncept, 3D-skisser och monterdesign för utställare som Defa, Norwesco, Malux, Elpress samt Elkapsling

Defa
  • Datum
    31 maj - 2 juni 2022
  • Kund
    Defa
  • Projekt
    Konceptutveckling, 3D-skisser, planering och genomförande av mässmontrar, projektledning, varumärkesupplevelse

Defa har synts med flertalet stilar på olika mässor i Norden den senaste tiden och inför Eliaden tog vi fram ett koncept med fokus på lanseringen av Defa Power. En helt ny laddstation för hem och bostadsrätter. Ytan skulle kännas lika premium som produkterna är och vi arbetade med öppna ytor, bra belysning, moderna ytskikt och tydliga produktområden. Denna formgivning kommer ni se mer av.

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna använda våra tjänster och för analyser. På så sätt kan vi skapa en bättre service för dig. Vi är skyldiga att informera dig om detta, och om detta är okej kan du fortsätta använda webbplatsen som vanligt. Läs mer